Om siden

Min blogg om seilasen med SS Ilanga rundt jorden+ er utviklet av Geir Henning Salvesen. Han har gjort en fin jobb og siden som hele tiden er under utvikling skal beskrive planleggingsfasen og turen fremmover.

Denne boblen indikerer at du kan kommentere siden/innlegget.

Slike bobler indikerer at man kan kommentere innlegget.

For å legge inn en kommentar til turen eller forberedelsen i bloggen, så er det bare å trykke på «snakkeboblen» under innlegget og skrive.

Ønsker du å sende en hilsen, har besøkt meg eller ønsker å besøke meg, så legger du inn en hilsen i gjesteboken. Da er det bare å trykke på  «Gjestebok» under «Om siden» på menyen og skrive.

Jeg setter pris på tips og tilbakemeldinger frem til turen starter også. Når vi kommer til 12.juni 2010 så nullstilles mye og turen er igang. Om det kommer inn kommentarer som jeg mener ikke hører hjemme her så står jeg fritt til å slette dem.

Når turen starter blir det oppdatering så ofte som det er praktisk mulig. Urolig vær og ikke tilgang til nettet kan være avgjørende. Jeg kommer til å logge på nettet via satelittelefon, så jeg kommer til å ha dekning over store deler av turen.

Jeg kan også treffes på ilanga-sola@hotmail.com om det er meldinger som en ikke ønsker skal vises i bloggen.

Fotogallerier: Her er jeg begynt å legge inn noen bilder. Om en trykker på frontbilde album så vises resten av bildene som ligger under det albummet. Trykk på hvert enkelt bilde og det blir større. Det kommer også med noe tekst om det er lagt inn.

Hilsen Harald