Hjemme 24.11og i god form. Fyrer i ovnen og drikker kaffe

desember 2, 2017

26.12.2017 Hjemme i Brårvikkilen

Etter jeg kom hjem har jeg fått mange hyggelige lykkeønsker av kjente og ukjente som er glad for at jeg er reddet og at havariet utenfor New Zealand endte godt. Jeg reddet livet. Saker jeg mistet er ting, men det er noen gaver jeg har fått på turen jeg gjerne skulle hatt med meg hjem.

Alva og bestefar

Alva og bestefar

Jeg kjenner på den gode følelsen ved å være hjemme og med familien rundt meg. Spesielt barnebarnet vårt, Alva som ble født 7 juni i år. Alvas smil kan smelte en gråstein og bidrar til å helbrede småskader og en lungebetennelse jeg pådro meg under havarie. At det er jul en mnd. etter at jeg kom hjem passet veldig godt for meg. Må innrømme at jeg er en spesialist til i nyte livet. Er glad i folk rundt meg og liker å slå av en prat. Live er blitt vant til at det kan bli mye venting på meg når vi er ute og går i gatene i Arendal eller Tvedestrand. Nå planlegger jeg å være mest mulig hjemme en stund og jeg har til og med kjøpt en bil som jeg får på nyåret. Fiskesjekta, en Tromøy 22, skal settes i stand og vi skal bruke skjærgården i nærmiljøet til sommeren og fiske litt til høsten.

 

 

 

Brårvikkilen 02.12.2017

Det er veldig godt å være hjemme nå og bare roe ned. Har noen småskader som må gro igjen, Fikk også en lungebetennelse som jeg må få ut av kroppen i samabeid med med legen. Jeg ble ganske nedkjølt når jeg lå 40 minutter i sjøen og svømte. Nå blir alt bra og jeg koser meg med å fyre i ovnen og drikke kaffe. Får også en del besøk som jeg setter pris på. Tankene går ofte tilbake til redningsaksjonen som ble ganske dramatisk.

Langs skutesiden på Southern LilyMannen som henger i loslaideren styrer meg opp så jeg ikke skal slå så hardt mot skutesiden. Mannen er fra Fiji og heter Valentine. Valentine er en snarrådig mann med store muskler. Det var også han som fikk lina på plass rundt ryggen min. Vi hadde mange fine samtaler senere. Når jeg henger her forsto jeg at jeg kom til å bli reddet og at jeg ville være i sikkerhet om få sekunder, det stemte godt. Dette bilde ble tatt fra orionflyet.