Hjemme 24.11og i god form. Fyrer i ovnen og drikker kaffe

desember 2, 2017

Det er veldig godt å være hjemme nå og bare roe ned. Har noen småskader som må gro igjen, Fikk også en lungebetennelse som jeg må få ut av kroppen i samabeid med med legen. Jeg ble ganske nedkjølt når jeg lå 40 minutter i sjøen og svømte. Nå blir alt bra og jeg koser meg med å fyre i ovnen og drikke kaffe. Får også en del besøk som jeg setter pris på. Tankene går ofte tilbake til redningsak sjonen som ble ganske dramatisk.

Langs skutesiden på Southern LilyMannen som henger i loslaideren styrer meg opp så jeg ikke skal slå så hardt mot skutesiden. Mannen er fra Fiji og heter Valentine. Valentine er en snarrådig mann med store muskler. Det var også han som fikk lina på plass rundt ryggen min. Vi hadde mange fine samtaler senere. Når jeg henger her forsto jeg at jeg kom til å bli reddet og at jeg ville være i sikkerhet om få sekunder, det stemte godt. Dette bilde ble tatt fra orionflyet.