31.12.2014 Godt nytt år til alle som følger meg på bloggen

desember 31, 2014

Takk til alle som følger meg på bloggen .

Det ble ikke så mange nautiske mila i 2014, men så fikk jeg en fin sommer i Norge og fikk malt to hus, var en tur på fjellet i Trøndelag og på Midtslotta på Vegårshei og besøkt familie hjemme. Hadde også besøk av min tremenning, Christian, fra Buenos Aires som jeg møtte for første gang når jeg var der nede. Det var forresten en stor opplevelse å møte den store familien i Buenos Aires som jeg er i slekt med. Har også besøkt min gode venn og kusine Margaret i New York. Margaret er ikke gammel men er bare en hau med år. 93 er det blitt og dama er sprekere enn de fleste.

Det ble noe under 2500nm fra Trinidad til Panama City. hadde mange fine opplevelser som da de store havskilpaddene (2m over skallet) kom opp på stranda i Trinidad og la egg. Seilingen i sammen med våre venner Jan og Eli. Besøk av Olle og Brittmari, Besøk av Beate. Var i San Blas og hilste på Kunaindianerne og så hvordan de levde. Har fått mange nye venner og har gått gjennom Panamakanalen for andre gang med egen båt.

Nyttårsaften 2014

Nyttårsaften her i panama feirer vi i sammen med våre tyske venner Jorhen og Birgitta. Det ble tur i gamlebyen fra pubb til pubb og utpå natta var det et fantastisk fyrverkeri. Det ble noe tidlig kveld, men det er ikke helt trygt å gå rundt i gamle Panama City på morgenkvisten første nyttårsdag. Så på fyrverkeriet og slappet av med et glass vin i båten til øyelokkene begynte å bli tunge.

 

Tusen takk til dere alle og vi ønsker dere et riktig godt nytt år.

Hilsen Live og Harald

Siden vi reiste i 2010 har det vert over 43000 inne på min blogg